DAÜ Genesis Ajansı’ndan Kızılay Haftası Duyarlılığı

0 1960

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Toplumsal Duyarlılık Merkezi çatısı altında toplanan sosyal sorumluluk projelerine bir yenisi daha ekleniyor. Kızılay Haftası kapsamında, DAÜ, İletişim Fakültesi Genesis IMC Ajansı ve KKTC Türk Kızılay’ı Lefkoşa Şubesi ortaklaşa “Kan Bağışı” etkinliği düzenliyorlar. Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nden gelecek olan yetkililer tarafından gerçekleştirilecek kan alım işlemi, DAÜ CL Meydanında, 4-6 Kasım tarihlerinde, 10.00-14.00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

“Ateşi Söndüren Su, Acıyı Dindiren Kızılay’dır”
DAÜ, İletişim Fakültesi Genesis IMC Ajansı’nda gönüllü olarak görev yapan İletişim Fakültesi öğrencileri, KKTC Türk Kızılay’ı Lefkoşa Şubesi’nin desteğiyle “Ateşi Söndüren Su, Acıyı Dindiren Kızılay’dır” sloganını kullanarak gerçekleştirecekleri etkinlikte, insan yaşamının en temel ve gerekli sıvısı olan kanın önemine bir kez daha vurgu yapıyorlar. Duyarlı DAÜ’lüler kan bağışında bulunarak ihtiyacı olan kişilere destekte bulunacaklar. DAÜ’lülerin desteği ile, DAÜ İletişim Fakültesi Genesis IMC Ajansı ve KKTC Türk Kızılay’ı Lefkoşa Şubesi’nin ortaklaşa düzenleyecekleri sosyal sorumluluk projesine tüm DAÜ’lülerden destek beklenmektedir.

kizilay_2