YAZAR CANPOLAT, DAÜ’YÜ ZİYARET ETTİ

Deli Yürek, Kurtlar Vadisi, Pars Narkoterör gibi çok ses getiren dizi film projelerine önemli katkılar sunan senarist-yazar Zülfü Canpolat, Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İletişim Fakültesini ziyaret etti. Sinemanın yanı sıra, “Sonunu Düşünen Kahraman Olamaz” ve “Ağlama Gözlerim/İthal Gelin” adlı kitaplarının da yazarı olan Canpolat, DAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Agah Gümüş’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Dizi filmlerden sinema ve edebiyata uzanan renkli bir sohbeti barındıran bu ziyarette Dekan Agah Gümüş, Zülfü Canpolat’ı ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirtti. Yazar Canpolat ise, DAÜ’de ve Kıbrıs’ta olmaktan mutluluk duyduğunu, İletişim Fakültesinde yapmış olduğu gezinti de öğrencilere sunulan imkanların üst seviyede olmasını takdirle karşıladığını ifade etti. Edebiyat ve sinemanın birbiriyle içiçe geçen ilişkisine de değinen Canpolat, bu ilişkinin geniş halk kitlelerine ulaşan iletişimin sanatsal önemli değerleri olduğunu belirtti.

Ziyarette Dekan Agah Gümüş’e kitaplarını da hediye eden Canpolat, DAÜ İletişim Fakültesinde büyük ilgi gördü.