Doğu Akdeniz Üniversitesi Öğrenci Konseyi Seçimi

0
114

Doğu Akdeniz üniversitesinde gerçekleşicek olan 2019-2020 akademik yılı öğrenci konseyi seçimi 6 Kasım 2019 Salı (09:30-16:00) saatleri arasında gerçekleşecektir.

Doğu Akdeniz Üniversitesinde gerçekleşecek olan öğrenci konseyi seçimlerinde üniversitemizde  kayıtlı (2019-2020) akademik yılı içinde kaydını tamamlamış tüm ön lisans ve lisans öğrencileri oy kullanabilecektir.

Fakülte ve Yüksekokullarda bölüm/program temsilciliği, İngilizce Hazırlık Okulu Temsilciliği, Hukuk Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve Tıp Fakültesinde sınıf temsilciliği seçimleri 6 Kasım 2019 Salı (09:30-16:00) saatleri arasında öğrencilerin kendi fakültelerinde bulunan bilgisayarlar üzerinden elektronik oylama yöntemiyle gerçekleştirilecektir.

CEVAP VER

Yorumunuzu bırakın
Please enter your name here