Şimdi yükleniyor

DAÜ Turizm Fakültesi “SİRHA İSTANBUL 2015”te

2wSöz konusu etkinlikte Türkiye’nin mutfak camiasındaki en önemli yetenekleri 2016 yılında Budapeşte’de gerçekleştirilecek olan Avrupa seçmelerinde Türkiye’yi temsil edebilmek ve 2017 yılında Lyon’da düzenlenecek olan Bocuse d’Or Final Etabı’na götürebilmek amacıyla, Bocuse d’Or Türkiye Seçmeleri’nde birbirleriyle kıyasıya yarışacaklar. Prof. Dr. Kılıç, ayrıca İstanbul Nicole Restaurant’ın Pasta Şefi Aylin Yazıcıoğlu başkanlığında gerçekleştirilecek olan ve kazanan ekibin 2016 yılında Avrupa Kupası’na katılacağı ve başarılı olması halinde 2017 yılındaki Final Etabı’na da gidebilme hakkına sahip olacağı yarışmanın da gerçekleştirileceği sözlerine ekledi. 1wEtkinliğin en can alıcı bölümünün uluslararası ve yerli şeflerin master-class’larına ev sahipliği yapacak olması olduğunu müjdeleyen Prof. Dr. Kılıç, son gün ise dünyanın önde gelen isimlerinin katılacağı konferanslarla oldukça yoğun geçeceğini ve bu etkinliğe katılarak özellikle öğrencilerin gelecek planlarına katkı sağlamayı hedeflediklerini aktardı. Prof. Dr. Kılıç, bu tarz etkinliklere katılmanın son derece önemli olduğuna değinerek, öğrencilerin yiyecek ve içecek sektöründeki önemli isim ve kurumlarla bir araya gelme fırsatı yakalayacaklarını dile getirdi. Prof. Dr. Kılıç, bundan sonraki etkinliklere de katılacaklarının müjdesini vererek “SİRHA İstanbul 2015” in öğrenciler için bulunmaz bir fırsat olduğunu ifade etti.]]>